Praktijk

Praktijk

Sinds 2000 is de praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Kroeten.

Caroline van de Spijker DO-MRO, Machteld Schravendeel DO-MRO en Stephanie Beijers- Zweedijk DO-MRO zijn geregistreerd in het NRO.

Wij behandelen uitsluitend op afspraak. Tijdens onze behandelingen zijn we niet in staat de telefoon te beantwoorden. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u daarom om de voicemail in te spreken of het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

pag-afb-8
Caroline van de Spijker

Caroline van de Spijker is opgeleid aan de International Academy of Osteopathy, afgestudeerd in 1997, en heeft de opleiding Osteopathie bij kinderen gevolgd. Sindsdien is ze betrokken als docente bij deze opleiding en medeoprichtster van de stichting Stillkids. Ze heeft een grote affiniteit met het behandelen van kinderen maar prefereert allround te werken.

 

“Als osteopaat stel ik de patiënt centraal, door inzicht te krijgen en te geven in zijn of haar klacht. Hierdoor krijgt de patiënt de regie weer in eigen handen.”
pag-afb-9
Machteld Schravendeel

Machteld Schravendeel 2017 afgestudeerd aan de International Academy of Osteopathie. Ze heeft zich naast deelname aan het eerste jaar van de kinder- en baby opleiding gespecialiseerd in het ademhalingssysteem. Haar affiniteit gaat uit naar volwassenen met complexe casussen.

 

“Door naar de oorzaak te zoeken en iemand dichter bij zichzelf te brengen, kan het zelfhelend vermogen van het lichaam optimaal zijn werk doen”
Foto-Stephanie-Osteopathie-breda
Stephanie Beijers- Zweedijk

Stephanie Beijers- Zweedijk is sinds 2019 als osteopaat afgestudeerd aan
het College Sutherland te Amsterdam. In de praktijk ziet ze patiënten
met verschillende soorten klachten.
Ze behandelt een verscheidenheid aan klachten die gewoonlijk betiteld
worden met; ‘Daar moet u mee leren leven.” Op dit moment specialiseert
ze zich verder in de behandeling van zwangere vrouwen, baby’s en
kinderen.