0
You have no items in your shopping cart.

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Praktijk

Caroline van de Spijker


Caroline van de Spijker is opgeleid aan de International Academy of Osteopathy, afgestudeerd in 1997, en heeft de opleiding Osteopathie bij kinderen gevolgd. Sindsdien is ze betrokken als docente bij deze opleiding en medeoprichtster van de stichting Stillkids. Ze heeft een grote affiniteit met het behandelen van kinderen maar prefereert allround te werken..

“Het is zeer dankbaar om een pasgeborene met problemen te mogen behandelen en zeker als deze na de behandeling voldaan in je armen in slaap valt. De eer en voldoening is echter net zo groot wanneer mijn oudste patiënte ( maar liefst 86 jaar oud), met problematiek ten gevolge van M. Parkinson, ontspannen en met een grote glimlach mijn praktijk verlaat”.

Jill Peeters


Sinds 2014 ondersteunt Jill Peeters de praktijk, tevens afgestudeerd aan de International Academy of Osteopathy. Na haar opleiding tot basis-osteopaat heb ik me gespecialiseerd in osteopathie voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen.

Tezamen zijn we een geroutineerd team en vullen elkaar zeer goed aan.

"Als osteopaat stel ik de patiënt centraal, door inzicht te krijgen en te geven in zijn of haar klacht. Hierdoor krijgt de patiënt de regie weer in eigen handen."


Praktijk Osteopathie Breda


Sinds 2000 is de praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Kroeten.

Caroline van de Spijker DO-MRO en Jill Peeters DO-MRO zijn beide geregistreerd in het NRO.

Wij behandelen uitsluitend op afspraak. Tijdens onze behandelingen zijn we niet in staat de telefoon te beantwoorden. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u daarom om de voicemail in te spreken of het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.