0
You have no items in your shopping cart.

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Osteopathie in Breda

Welkom op de site van praktijk voor Osteopathie van de Spijker. Sinds 2000 is de praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Kroeten. Op onze website kunt u algemene informatie vinden omtrent Osteopathie, onze werkwijze en indicaties voor behandeling, zowel voor volwassenen als voor baby’s en kinderen.Caroline van de Spijker

“Het is zeer dankbaar om een pasgeborene met problemen te mogen behandelen en zeker als deze na de behandeling voldaan in je armen in slaap valt. De eer en voldoening is echter net zo groot wanneer mijn oudste patiënte ( maar liefst 86 jaar oud), met problematiek ten gevolge van M. Parkinson, ontspannen en met een grote glimlach mijn praktijk verlaat”.MET WELKE KLACHTEN KUNT U ONDER ANDERE BIJ OSTEOPATHIE BREDA TERECHT?Voor volwassenen
Rug en nekklachten
Gewrichtsproblematiek
Hoofdpijn / duizeligheidsklachten
Migraine
Burn-out problematiek

Voor Kinderen
Motorische achterstand
Buikpijnklachen
Obstipatie en diarree
Hoofdpijnklachten
Post-traumatische klachten

Voor Baby's
Buitensporig huilen / overprikkelde baby
Darmkrampjes
(verborgen) Reflux
Voorkeurshouding hoofd
Slaapstoornis


De lijst is incompleet maar geeft een indruk van veelvoorkomende vraagstellingen. Staat uw klacht er niet tussen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op om te kijken wat wij voor u kan betekenen.
Osteopathie Behandelwijze

De Osteopatische denkwijze is dat alles in het lichaam beweeglijk is. Het herkennen, onderzoeken en behandelen is het uitgangspunt. Het eerste consult is een uitgebreide anamnese waarbij de klachten en historie geïnventariseerd worden. Daarna volgt een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij getracht wordt de oorzaak van de klacht(en) te achterhalen. De Osteopaat is niet direct gericht op de regio van de klachten maar op de samenhang met andere systemen in het lichaam.


Caroline van de Spijker

“Het boeiende van Osteopathie vind ik nog steeds dat het “maatwerk ”is….Ieder individu is anders en heeft een unieke optelsom voor het tot stand komen van een klacht. Het opsporen van de oorzaak blijft iedere keer wederom een uitdaging”.